Blog

Sajam GreenTech Amsterdam sa „Organic Farmers“

29 januar, 2019

Od 12-14. juna 2018.godine, održaće se po treći put, međunarodni sajam GreenTech Amsterdam 2018. u RAI Amsterdam. Sa više od 450 izlagača, sajam nudi širok spektar tehnologija u hortikulturi. „The Organic Farmers Fair (TOFF)“ će po prvi put, podeliti saznanja i inovacije u oblasti organske proizvodnje i biti domaćin eksluzivne grupe izlagača u posebnoj hali.

Istraživački centar za organsku poljoprivredu FIBL je među osnivačima TOFF-a i on će aktivno doprinositi programu kroz izlaganje niza odabranih projekata i publikacija na štandu FIBL-a, takođe će držati prezentacije u „TOFF teatru“, glavnoj bini sajma, kako navodi ustanova. Među ostalim temama diskutovaće se o temama kao što su zaštita biljaka, seme, kontrola korova, gajenje u staklenicima, plodnost zemljišta, organizmi u zemljištu.

Jednodnevni izleti će biti organizovani do Bejo Zaden-a, Lepelaar Biodynamic Farm prodavnice i „Huiberts organic flower bulbs“ (farma organskih cvetnica). Za više informacija posetite www.greentech.nl/toff/visiting/. Beplatno prijavljivanje do 5.juna.