Blog

Pridružite se globalnoj kampanji #IGrowYourFood – Uzgajam tvoju hranu, 14. septembar

28 avgust, 2022

#IGrowYourFood je prva globalna akciona kampanja koju je 2019. godine pokrenulo Međunarodno udruženje za organsku proizvodnju –  IFOAM – Organics International u čast ljudima koji se bave održivim uzgajanjem i preradom hrane u skladu sa prirodom.

Ovaj dan sada već svake godine tradicionalno povezuje proizvođače, potrošače i aktiviste širom sveta koji dele svoje priče, izazove sa kojima se susreću i kako ih možemo podržati na tom putu, istovremeno pokazujući kako izbori i odluke koje donosimo u supermarketu direktno utiču na život, prirodne resurse, divljinu i klimatsku krizu.

Od 2021. godine domaći proizvođači aktivno učestvuju u ovoj kampanji i daju svoj doprinos da se poruke organskih proizvođača još jače čuju.

Napravite svoj video u kome će te  predstaviti svoju proizvodnju i koji će biti emitovan 14. septembra. Uputstvo  u vidu video snimka za pravljenje videa se nalazi na sledećem linku  https://www.youtube.com/watch?v=RRHpTiNUydQ  kao i na našem podsajtu https://mislimnanas.serbiaorganica.org/ kao i u produžetku ove objave.

Podešavanjem u video snimku  možete prebaciti titl na srpski jezik ( klikom dugmta „podešavanje“  koje je sa donje desne strane  možete pronaći  opciju „subtitles“ gde zatim  u vodoravnom meniju možete pronači srpski jezik na šestom mestu.

Pridružite nam se!