Blog

Sajam „BIOFACH“, Nirnberg, 14-17. februar 2023.

2 februar, 2023

Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije u saradnji sa Švajcarskim programom za promociju izvoza (SIPPO) i Nacionalnom asocijacijom za organsku proizvodnju Serbia organika organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu organske hrane „BIOFACH“ 2023, koji će se održati u Nirnbergu, Nemačka, u periodu od 14-17. 02 2023 godine.

„BIOFACH“  https://www.biofach.de/en predstavlja najveći svetski sajam u oblasti organske proizvodnje koji se svakog februara održava u Nirnbergu (Nemačka) od 1990. godine.

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Na  ovom sajmu izlaže  preko 3.500 izlagača iz  više od 100 zemalja, i obiđe ga više od  50.000 posetilaca iz preko 130 zemalja sveta.

Na sajmu „BIOFACH“ 2023,   srpski organski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Srbije, u hali 4A površine 104m².

Paralelno sa sajmom „Biofah“ se održava i VIVANESS- Međunarodni sajam prirodne i organske lične nege.

U okviru kongresnog centra  https://www.biofach.de/en/biofach-congress/topics-forums  pružaju se opsežne informacije o organskom sektoru., kao i o aktuelnim dešavanjima u sektoru prirodne kozmetike.