Blog

Panel o organskoj proizvodnji – 11. oktobar u Beogradu

9 oktobar, 2019

U okviru Belgrade Food Show-a, drugog dana, 11. oktobra sa početkom u 12.00 časova, u Belexpocentru u Beogradu će se održati panel diskusija pod nazivom „Organska proizvodnja – novi horizonti srpske poljoprivrede“ koja će se baviti temama kako pospešiti i razviti organsku proizvodnju u Srbiji, šta je sve neophodno od uslova za započinjanje organske proizvodnje i da li organska proizvodnja može pomoći daljem razvoju domaće poljoprivrede i mnogim drugim.

Učesnici ovog panela su: Branislav Raketić  iz Ministarstva Poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede,  Prof dr Snežana oljača, predsednica UO Nacionalnog udruženje za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, Ina Radanović iz kompanije Bio Panon, Mihailo Janković iz Nectar-a,i Prof. Dr Slobodan Milenković sa Fakulteta za Biofarming Bačka Topola.

Belgrade Food Show je jedinstveni biznis događaj – kombinacija sajma visokokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete s kupcima. Asocijacija za promociju srpske hrane, uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu organizuje ovaj dvodnevni događaj s ciljem da Srbiju pozicionira kao lidera u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

Ulaz na sajam za sve posetioce je besplatan.

Ostavite vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.