Blog

Najava za Izložbu organskih proizvoda na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, 20-26. maj 2023. Rok za prijavu do 21. aprila

3 mart, 2023

I ove godine će se na Izložbi organskih proizvoda na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu  koji se održava od 20. do 26. maja 2023. godine predstaviti mnogi organski proizvođači sa svojim proizvodima.  Od 2011. godine Ministarstvo, poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i  Nacionalno udruženje Serbia Organika organizuju Izložbu organskih proizvoda na kojoj organski proizvođači  iz cele Srbije imaju priliku da zahvaljujući finansijskoj podršci Ministarstva poljoprivrede  nastupe i promovišu svoje proizvode.

Izložba je podržana takođe i od strane  Švajcarskog sekretarijata za ekonomske poslove – SECO)  kroz realizaciju projekta“Kroz trgovinu organskim proizvodima do razvoja u istočnoj Evropi” (OT4D).

I ove godine će se na izložbi koja se održava u hali 1A predstaviti proizvođači raznovrsnih organskih proizvoda, kao što su:  povrće, voće, pečurke, meso, sokovi,  džemovi  voćni namazi,  sušeno voće, veganski namazi, testenine,   vino, kao i  tradicionalni proizvodi kao što su ajvar, pinđur i drugo.                                                                                                                                                        Zainteresovani za uključenje u organsku proizvodnju moći će da dobiju sve informacije o koracima i neophodnim procedurama na info pultu u okviru zajedničkog štanda Ministarstva poljoprivrede i Serbia Organike.

U isto vreme i u istoj hali se održava i Izložba proizvoda sa oznakama geografskog porekla, proizvoda sa oznakom srpski kvalitet i zanatskog piva.

Posetite nas u hali 1A !

Prijavite se do 21. aprila za BESPLATNO izlaganje koje uključuje dodelu besplatnog štanda sa ispisom naziva izlagača i upis u katalog izlagača.

Uslovi koje je potrebno obezbediti za dodelu štanda:

  1.  Posedovanje sertifikovanog/ih organskog/ih proizvod/a – biće potrebno dostaviti važeće sertifikate
  2.  Obezbediti prisustvo na dodeljenom štandu svih 7 dana trajanja sajma

Postoji i mogućnost da proizvođači dele isti štand.

Prijave sa važećim sertifikatima poslati do 21. aprila na: office@serbiaorganica.org

 

Ostavite vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.