Blog

Raspisan javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za organsku biljnu proizvodnju za 2023. godin

24 jula, 2023

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja raspisuje Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za organsku biljnu proizvodnju za 2023. godinu.

Zahtevi se podnose u periodu od 24. jula do 25. avgusta 2023. godine, preko platforme eAgrar, odnosno portala ePodsticaji.

Podsticaji za organsku biljnu proizvodnju iznose 63.000 dinara po hektaru i poljoprivredno gazdinstvo može konkurisati najviše za 20 hektara obradive zemlje.

Tekst Javnog poziva možete preuzeti OVDE.

One Comment
  1. Poštovana/i,
    Molim Vas da mi kažete da li je moguće konkurisati za državnu zemlju koju sam uzeo u dugogodišnji zakup, na ovom pozivu iz Ministarstva poljoprivrede koji traje do 25.avgusta? U tački tri uslova, piše da zemlja nije državna, osim one koja je uzeta na licitaciji. Po tome može. Ili ne može? Dosad nije moglo, ali smo na zajedničkim skupovima sa Vama i predstavnicima Ministarstva ( Jelena Milić) tražili da se i državna zemlja u zakupu uključi. Svako dobro Vam želim

Ostavite vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.