Blog

Poziv za nastup na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 21-27. maja 2022. godine

14 mart, 2022

U okviru  Poljoprivrednog sajma u Novom Sadu koji se održava od 21- 27. maja 2022. godine  Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u saradnji sa Serbia Organikom organizuje Izložbu organskih proizvoda, proizvoda sa oznakom geografskog porekla, proizvoda sa oznakom srpski kvalitet i zanatskog piva, koja će se održati u Hali 1a. Izložba organskih proizvoda se organizuje od 2011. godine i ima za cilj promovisanje organskih prozvoda i proizvođača široj javnosti.

Proizvođači/preduzeća i udruženja  proizvođača imaju mogućnost da bez finansijske naknade dobiju na korišćenje izložbeni prostor za izlaganje i promociju svojih proizvoda na izložbi. 

Na izlagačima je da sami organizuju uređenje, odnosno brediranje štanda koji dobiju na korišćenje. i da obezbede prisustvo  svojih predstavnika na štandu tokom svih 7 dana trajanja sajma.

Uslov za besplatno učešće organskih proizvođača/preduzeća na pomenutoj izložbi jeste da imaju sklopljen ugovor sa jednom od ovlašćenih kontrolnih organizacija i da za svoje proizvode poseduju važeći sertifikat. 

Za izlaganje sredstva za zaštititu i ishranu billja/oplemenjivača zemljišta  uslov je da se ona nalaze na Listi sredstava za ishranu bilja i oplemenjivača zemljišta  i  Listi sredstava  za zaštitu bilja koja su dozvoljena za upotrebu u organskoj proizvodnji.

Broj izlagača je ograničen,  pa ukoliko ste zainteresovani, svoje učešće na ovoj izložbi možete da prijavite do 15. aprila na imejl: office@serbiaorganica.org

 

 

Ostavite vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.