Blog

Poseta proizvođača iz Moldavije

by 7 jul, 2019

Serbia Organika je bila domaćin proizvođačima Asocijacije proizvođača jagodastog voća iz Moldavije „Pomusoarele Moldovei“ koji su tokom studjjske posete Srbiji od 30-06-06.07. pohadjali 2-dnevni trening  na temu organske prozvodnje jagodastog voća, a zatim su  posetili proizvođače i kompanije koje se bave proivodnjom i preradom jagodastog voća u Žići ( PG MIlan N0vaković), Ivanjici  (Floriva doo), Arilju ( Zadruga Agro Eko Voće)  i Prijepolju ( Es Komerc doo).

Poseta organskim gazdinstvima

by 12 jun, 2019

Pozivamo zainteresovane u jednodnevnu posetu sertifikovanim organskim gazdinstvima u Zaklopači i na Rudniku kako bi se tom prilikom upoznali sa organskim proizvođačima, saznali kako se proizvodi po organskim principima, pazarili na kućnom pragu organske proizvode i pobegli makar na kratko od gradske vreve.
Poseta će se realizovati 22. juna

Uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede kroz realizaciju projekta “Biraj organsko” obezbeđen je bespalatan organizovan prevoz od i do Beorada.
Po izboru se možete odlučiti i za degustaciju vina i ručak na Rudniku, što nije obavezno, ali u prijavi treba da se navede

Broj mesta je ograničen. Molimo Vas da se prijavite najkasnije do 18. juna i obavezno navedete da li se prijavljujete i za ručak.

Kontakt za prijavu: office@serbiaorganica.org

Program, opis gazdinstava i ostale detaljne informacije pogledajte ovde Poziv i program

INFO DAN o organskoj prozvodnji -14. jun u Novom Sadu

by 6 jun, 2019

Agro klaster Srbije, Serbia Organika i NALED pozivaju organske proizvođače na prvi info dan sa relevantnim predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede kada će moći da da razmene informacije i ukažu na probleme i izazove u organskoj proizvodnji u Srbiji.  Info dan će se odžati 14. juna 2019, od 10:00h do 12:00h u Novom Sadu, Bulevar oslobođenja 5.

Svi zainteresovani mogu da prijave svoje učešće na e-mail: agroklastersrbije@gmail.com ili na tel. 060/145 55 34; 060/800 80 87

Projekat „Biraj organsko“ uz finansijsku podršku MInistarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

by 5 jun, 2019

Serbia Organika realizuje projekat pod nazivom „Biraj organsko“koji je finanansijski podržan od Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede kroz program za finansiranje projekata udruženja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2019. godini koji je odobren preko javnog konkursa,  http://www.minpolj.gov.rs/javni-konkurs-za-finansiranje-sufinansiranje-projekata-udruzenja-u-oblasti-poljoprivrede-i-ruralnog-razvoja-u-2019-godini/

Tematske oblasti na koju se projekat odnosi je unapređenje sistema transfera znanja i razvoj ljudskih potencijala i zaštita životne sredine u oblasti poljoprivrede;

Opšti cilj projekta je promocija organske poljoprivrede, podizanje nivoa znanja u ruralim sredinama,  edukacija proizvođača i potrošača, povećanje prodaje domaćih organskih proizvoda,

Projekat se realizje do 30.novembra 2019. godine

Novi katalog sa raznovrsnom ponudom organskih proizvoda

by 31 maj, 2019

Raznovrsni organski proizvodi od povrća i voća, žitarica,  kokosa, mleko, med,  sokovi,  džem, proteinski krekeri, vegapčići, kakao, voće, mleko, brašna, pasulj na vašem kućnom pragu i još mnogo toga pogledajte u novim katalozima.

Štampane primerke možete preuzeti u maloprodajnim objektima naših partnera posle 10. juna: dm drogerie markt (93) , Univer Export (22 objekta u Beogradu, Novom Sadu, Vršcu, Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu,  Subotici,  Vrbasu, Kuli, Apatinu)kao i u prodavnicama organske i zdravije hrane u Beogradu i Novom Sadu.

Katalog distribucija  dm drogerie markt možete preuzeti:
https://serbiaorganica.info/wp-content/uploads/2019/05/KATALOG-5-za-mreze.pdf

Katalog distribucija  Univerexport možete preuzeti:
https://serbiaorganica.info/wp-content/uploads/2019/05/KATALOG-5-Univer-za-mreze.pdf

Promovišite i Vi organske proizvoda i/ili prodajne kanale u našem katalogu! Sledeći katalog je u pripremi! Pozivamo Vas da u promotivnom katalogu reklamirate svoje organske i/ili proizvode iz perioda konverzije i/ili vaše prodajne objekte odnosno kanale koji u ponudi imaju i ove proizvode.

Kontaktirajte nas na office@serbiaorganica.org, 065 855 68 68
www.serbiaorganica.info

    error: Sadržaj je zaštićen !!