Blog

Organska hrana na klik od vas

23 jul, 2019

Piazza Organica, internet riznica organske hrane u kojoj možete naći sve što vam je potrebno za pripremu zdravih obroka za sebe i svoju porodicu, ima dugogodišnje iskustvo selekcije najboljih domaćih i stranih organskih proizvoda.

Gde god da se nalazite i u koje god doba dana da se odlučite za kupovinu, online shop Piazza Organica vam je dostupan sa svojom bogatom ponudom organskog voća i povrća, testenina, jaja, organskog mleka i mlečnih proizvoda, slatkiša kao i različitih vrsta organskih namaza i prerađevina. Još mnogo različih vrsta proizvoda je u ponudi i svi nose oznaku organskog sertifikovanog proizvoda.

Sajt Piazza Organica internet prodavnice, prilagođen je svim platformama (od laptopa do mobilnog telefona) što vam omogućava lako, jednostavno i brzo naručivanje proizvoda bilo da ste na pauzi za ručak ili ste završili sve svoje dnevne obaveze.

Jako je važno da svaki trenutak slobodnog vremena iskoristimo na kvalitetan način, a kupovinom u online prodavnici Piazza Organica, uštedećete i do nekoliko sati koji ste ranije provodili u redovima supermarketa ili na pijaci. Svi proizvodi koje naručite online, stižu na vašu kućnu adresu za 2-3 dana a dostava se vrši na celoj teritoriji naše zemlje.

Prednost kupovine organske hrane preko interneta je i taj što sada ma gde god živeli u Srbiji, možete dobiti svoj paket zdrave hrane nakon svega nekoliko klikova dok sedite u svojoj fotelji i bez žurbe gledate široki asortiman proizvoda pripremljenih sa posebnom pažnjom i brigom. To je izuzetno važno kada uzmemo u obzir određene specifične vrste proizvoda koju ne mogu da se nabave baš svuda, kao što su organska sredstva za čišćenje i kozmetika.

Ono po čemu su Piazza Organica proizvodi poznati, je svakako visok kvalitet koji je potvrđen i kroz proces sertifikacije, kao i odsustvo aditiva i pesticida. Održivi razvoj i organski uzgoj su najvažniji principi na kojima počiva proizvodnja hrane koju ovaj online shop prodaje.

Jedan od najprepoznatljivijih brendova koji su ponudi Piazza Organica online shopa je svakako Jovanjica, sa širokim asortimanom organskog voća i povrća, koji zadovoljava različite potrebe i ukuse kupaca – od mama koje svojoj deci kupuju organske jabuke, kruške i paradajz, preko mlađih potrošača koji vode računa o svom zdravlju i organsko voće često koriste za sveže ceđenje sokove i smutije do naših baka i deka koji znaju da su antioksidansi iz organskog voća i povrća važni za zdravo srce i krvne sudove.

 

Ostavite vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

    error: Sadržaj je zaštićen !!