Blog

Promovišite organske proizvoda i/ili prodajne kanale u našem katalogu!

12 novembar, 2018

Pozivamo Vas da u promotivnom katalogu reklamirate svoje organske i/ili proizvode iz perioda konverzije)  i/ili vaše prodajne objekte odnosno kanale koji u ponudi imaju i ove proizvode.
U cilju podizanju svesti potrošača, privlačenje novih potrošača, povećanja prodaje organskih proizvoda i bolje informisanost potrošača započinjemo izdavanje promotivnih kataloga uz podršku USAID Projekta za konkurentnu privredu  u kojima će se naći izdovojene ponude organskih sertifikovanih proizvođača, njihovih proizvoda kao i prodajna mesta na kojima se ti proizvodi mogu naći, ali i neke od najvažnijih edukativnih informacija o organskoj proizvodnji i koristima organskih proizvoda.
prva (1)poslednja str
 
 
Katalozi će biti distribuirani putem:

  • društvenih mreža i elektronskom poštom,
  • biće dostupni na sajtu Serbie Organike,
  • sajtovima naših partnera, a
  • štampani primerci će se distribuirati kroz maloprodajne kanale i kroz objekte dm drogerie https://www.dm-drogeriemarkt.rs/rs_homepage/organskododatak/ širom Srbije u tiražu od  minumum 13.000 primeraka po broju kataloga.

Za sve detaljnije informacije molimo da se obratite na office@serbiaorganica.org ili na 065 855 6868, 0646409820,  0643811564

    error: Sadržaj je zaštićen !!